Vinkje-groen

LEZINGEN & KEYNOTES

Mensen ontwikkelen zich het best, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze doen wat in lijn ligt met hun talenten, capaciteiten, competenties en passies.
Het moet alleen worden gezien, ontdekt en ontgonnen wat je sterke punten zijn, waar je écht in gelooft en welke omgeving het allerbeste bij jou past.
Talent x Innerlijke Motivatie x Omstandigheden = Succes™.
Erwin Wiggers verzorgt keynotes tijdens congressen en complete ‘one man’-presentaties. Hij gaat in op wat talent is. Hoe jij je talent kunt ontdekken en herkennen. Hoe je context en omgeving kunt creëren waarin elk talent zich gezien en uitgedaagd voelt. Want door te doen waar je goed in bent en wat je plezier geeft, laad je niet alleen voortdurend je batterijen op, het bezorgt je ook een positief zelfbeeld, meer veerkracht en zelfvertrouwen.
Je wordt in deze presentatie terug gehaald naar je comfortzone. Terug naar je warme bad. Om daar te komen is echter wel weer een dosis lef, uitdaging en moed nodig. Stress maakt in die drie kwartier presentatie plaats voor gezonde opwinding.

“Toegankelijk, vol humor én vol wijsheid”

Vinkje-groen

DRIE DOELEN

De presentatie T x IM x O = Succes™ is opgedeeld in drie delen:

  • Informeren – Het publiek weet na afloop wat TIMOS is.
  • Overtuigen – Het publiek ziet in dat Talent x Innerlijke Motivatie x Omstandigheden daadwerkelijk voor Succes gaat zorgen.
  • Activeren – Het publiek gaat zich daadwerkelijk met volledige concentratie op haar unieke talenten focussen, voortaan met heel veel plezier werken aan echt succes én gaat op zoek naar de voor hen ideale omstandigheden.

Gelukkig, succesvol en zelfverzekerd zijn, dat wenst toch iedereen? Hier ligt een mooie taak om mensen weer in contact te brengen met hun authentieke, natuurlijke zelf.

“Het gaat erom dat je hetgeen je van nature in huis hebt kunt inzetten om succesvol te zijn”

Pas op!

Dit is geen droge lezing. De ‘T x IM x O = Succes™’-presentatie is uitdrukkelijk voor iemand die volop praktische tips zoekt.
Die zit te knarsetanden bij saaie, slaapverwekkende theorieën. Die zich liever graag volop wil laten inspireren in korte tijd.
Voor iemand die voortdurend meer wil, vol aanstekelijk enthousiasme zit, die meer geweldige ideeën heeft dan tijd en die een dag rennend doorbrengt.
Voor jou dus.

Vinkje-groen

ENERGIE EN CREATIVITEIT

Klanten noemen mijn presentaties inspirerend, praktisch en humorvol. Daar ben ik blij mee. De presentaties zijn altijd interactief, er is volop sprake van tweerichtingsverkeer. Met de nodige zelfspot laat ik mensen aan de hand van praktijkvoorbeelden anders kijken.
De presentaties worden gehouden voor o.a. brancheverenigingen, ondernemersverenigingen, businessclubs, netwerkbijeenkomsten enzovoort.
Door (meer) gebruik te maken van aanwezige kennis gaan ogen weer stralen. En dat geeft mij voldoening. Als geldt dat we een leven lang moeten leren, laten we leren dan ook leuk maken.
Met plezier help ik om jullie te ontdekken

  • wat je sterke punten zijn,
  • waar je écht in gelooft en
  • welke omgeving het allerbeste bij jou past.

Om deze doelgericht te ontwikkelen en om te zetten in klinkende resultaten. Deze presentatie zorgt daarbij voor richting, voor veel energie en voor creativiteit.
Het blijkt dat uitblinkers altijd nog iets extra’s in zich hebben. Dus zouden wij zeggen: ga ermee aan de slag!

 “Enkele eenvoudige activiteiten leiden al snel tot aantoonbaar betere resultaten”

Tarief

Presentaties (45 – 60 minuten) inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch vooroverleg

€ 1.950,- (exclusief 21% btw)

 “Heerlijk: nuchter,
zakelijk en feitelijk,
maar
tegelijkertijd erg leuk”

Doe dat waarin je goed bent én
waaraan je veel lol beleeft,
omgeven door de juiste mensen.

T x IM x O = Succes™ is jóuw reis naar Succes.

Ja, ik wil gegarandeerd 95% meer kans op Succes